Persbericht : De fotozoektochten van Knooppunter
Lees online  |  Uitschrijven


De zomerzoektochten van Knooppunter
komen eraan!


Zin om er met de fiets op uit te trekken en een pittige uitdaging aan te gaan?  Doe mee aan de fotozoektochten van Knooppunter deze zomer en win! In iedere Vlaamse provincie vind je een mooi uitgewerkte fotozoektocht langs het knooppuntennetwerk, uitgestippeld door onze Knooppunterprofessional Patrick Cornillie. Het deelnameboekje kan tot 30 september gehaald worden bij de Standaard Boekhandel. De prijs is 9,99 euro voor de vijf zoektochten samen, ofwel 6,99 euro bij aankoop van een Knooppunterprodukt.Met leuke extra's bij iedere fotozoektocht


Je haalt met je deelnameboekje niet enkel vijf pittige zoektochten in huis, maar ook heel wat exclusieve Knooppuntervoordelen! Bij het tonen van het deelnameboekje bij de startlocatie van de fotozoektocht krijg je volgende extraatjes.


West-Vlaanderen

Je krijgt een fles van 75 cl St. Bernardus naar keuze GRATIS bij aankoop van een bak van 24 flesjes van 33 cl naar keuze in de brouwerijshop van St.Bernardus.


Oost-Vlaanderen

Je krijgt bij het bestellen van 1 Augustijn of 1 Baptist van brouwerij Van Steenberge een extra consumptie Augustijn of Baptist gratis. Deze actie geldt bij volgende horecazaken in de buurt van de fietstocht : Brasserie De Kring in Boekhoute, Café Den gouden appel in Boekhoute, Café Passé in Assenede, Vliethoeve in Assenede, Oud Gemeentehuis in Ertvelde.


Antwerpen

Bij De Proeverij krijg je voor 3 euro een frisdrank of bier van 5 cl en een proevertje bierkaas. Voor 3 euro krijg je een warme drank en een proevertje van één van de gebakjes.


Vlaams-Brabant 

Je krijgt 1 euro korting bij het bestellen van een Palm, Palm 0.0, Dobbel Palm, Palm Hop Select of Palm Royale in ’t Brouwershuis, St-Niklaasstraat 2 in Steenhuffel.


Limburg

Je krijgt twee abdijbieren naar keuze voor twee euro bij de brasserie van Ter Dolen.


Vijf uitdagende fotozoektochten in Vlaanderen, uitgestippeld langs het bekende knooppuntennetwerk. Met mooie Knooppuntervoordelen bij de start- en eindlocatie van iedere fotozoektocht.

Prachtige prijzen te winnen : een weekendarrangement in de B&B Brouwerij Palm, weekendjes in B&B Brouwershuis naast brouwerij St. Bernardus, luxe onthaal in kasteelbrouwerij Ter Dolen, bierpakketten van brouwerij Pirlot, flessen van de bieren Armand Ter Dolen, Augustijn, Palm en St. Bernardus.


ISBN 9789401455084 | 9,99 euro | 48 pagina's | paperback | Exclusief verkrijg-baar bij Standaard Boekhandel
 
> Recensie-exemplaar
 
    Twitter   Instagram   Pinterest   Mail    
U ontvangt deze uitnodiging van Hilde Snauwaert
Voorkeur wijzigen  |  Uitschrijven
 
Hilde Snauwaert
Uitgeverij Lannoo nv, Kasteelstraat 97, 8700 Tielt
 
32 (0)51 42 36 84  |  32 (0)486 97 64 85
www.lannoo.com  |  hilde.snauwaert@lannoo.be